15 Kasım 2007 Perşembe

HİNDİSTAN CEVİZLİ TAVUK GÖĞSÜ

BUGÜN BU TATLIYI YAPTIM İLK DEFA YAPTIĞIM BİR TATLI AMA ÇOK GÜZEL OLDU. BİR TEPSİ TATLI BİTTİ BİLE. SON DİLİMLERİN FOTOĞRAFINI ÇEKEBİLDİM ANCAK ÇOKTA PRATİK

1 LİTRE SÜT
6 KAŞIK UN
YARIM PAKET MARGARİN
14 KAŞIK ŞEKER
BİR PAKET HİNDİSTAN CEVİZİ

MARGARİNLE UNU BİRAZ KAVURUYORUZ SÜTÜ VE ŞEKERİ İLAVE EDİP KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞİRİYORUZ. HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİLMİŞ TEPSİYE TATLIYI YAYIYORUZ ÜZERİNE TEKRAR BOLCA HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİYORUZ BUZDOLABINDA 5-6 SAAT BEKLETİP SERVİS YAPIYORUZ.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "ANONİM" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.Yazdığınız yorumun sonuna İSMİNİZİ eklemeyi unutmayın...

Google+ Badge

Tariflerden haberdar olmak için Email'inize gelen linki tıklayıp aktif hale getirmeniz gerekmektedir

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner